Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8В София и големите градове има друг градус,

...
Редактор: e-mail: Кадър: Телевизия 7/8В София и големите градове има друг градус,
Коментари Харесай

Адв. Татяна Дончева: За да се спечелят изборите, трябва да се обърне внимание на селата, където ГЕРБ е добре вкопан

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: Телевизия 7/8

В София и огромните градове има различен градус, хората в доста по-малка степен се считат натиснати, канализирани в някакви улеи за бобслей, в които би трябвало да стоят. Хората в дребните обитаеми места и изключително в селата, се усещат изцяло беззащитни и в ръцете на тези, които директно ги управляват. Дали се развива Стокхолмския синдром, дали се развива възприятие за безнадежност, няма значение.

Това съобщи адв. Татяна Дончева в „ Студио хъ ” по Телевизия 7/8.

Ако желаеме да ги спечелим идващите избори, приказвам, хората, без значение дали ще вземат участие персонално или няма да вземат участие персонално, хората, които биха желали смяна, би трябвало да имаме това поради. И дружно с нашите позиции в огромните градове, където може да организираме манифестации и концерти, и каквото си желаете, би трябвало да обърнем особено внимание на дребните обитаеми места и селата, където ГЕРБ е задоволително добре вкопан, и има риск да задействат тези механизми, които в миналото са довели до победа на Българска социалистическа партия на първите избори, сподели още адв. Татяна Дончева.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР